U Osijeku 02. i 03. 12.2023 u sklopu centra Avene Malla u dvorani "Tauros" održalo se i zadnje ligaško natjecanje za muškarce,te Kup Rh za muškarce i žene i Ph za kadete.
U jednom iznimno zanimljivom natjecanju,sa puno dobrih rezultata,rekorda najviše mogu bit zadovoljni ekipe iz Zagreba,Splita i Osijeka,te u mlađim kategorijama Ekipe iz Vukovara i Dražica.
U mlađim dobnim kategorijama najuspješniji su bili mladi Vukovarci koji su osvojili Ph za kadete do 17 god,ostavivši iza sebe ekipe Rječinu iz Dražica i Slavoniju Osijek.Najuspješniji su bili mlada reprezentativka Chiara Reljac iz Dražica u ženskoj konkurenciji,dok je kod muškaraca također titulu najboljeg kadeta odnio Matija Žeželić iz Dražica.
Kod seniora se vodila velika bitka na dva fronta,zahvaljujući pobjedama iz prva dva kola Titulu Prvaka Rh nosi Metalac iz Zagreba,ispred drugoplasiranog Splita i trećeplasiranog Osijeka.u Kup natjecanju situacija se malo promjenila,pobjedu su odnili Splićani ispred drugoplasiranog Osijeka i trećeplasiranog Metalca iz Zagreba. 
U ženskoj konkurenciji najbolje su bile dizačice iz KDU Osijek,ispred Metalca,dok je treće mjesto odnijela još jedna ekipa iz Osijeka a to je Slavonija.
 S ovim natjecacanjima ujedno je i završila sezona,te početak narednih natjecanja se očekuje več sredinom ožujka.
Čestitke svim natjecateljima i klubovima na jednoj jako uspješnoj sezoni.