Na dvodnevnom programu 13.i 14. travnja u Osijeku u dvorani Taurus u sklopu centra Avenue Mall,odvijalo se  Državno  seniorsko PH za muškarce I žene,na kojem je sudjelovalo 48 muškaraca  i 33 žene iz 10 klubova. 
Borba za odličja vodila se u gotovo svim  težinskim kategorijama,pa krenimo redom:
U kat do 55kg uvjerljiv je bio Joso Šikić iz DK Zadar koji po prvi puta titulu nosi u Zadar.Joso je sa rezultatom 58 u trzaju I 70 u izbačaju odnio sva 3 zlata.
U kat do 61kg po 15god zaredom osvaja Georgije Bogojević iz DK Slavonija,ispred drugoplasiranog Viktora Rendulića i trećeplasiranog Saše Turukala obijca iz KDU Vukovar.
U kat do 67kg odvijala se prava borba do posljednjeg pokušaja,U kojem je Toni Pletikosić iz KDU Split izašao kao pobijednik sa samo 1kg ispred Marka Stepića iz DK Zagreb,na trećem mjestu ostao je Vinko Mustapić iz KDU Rječina.
U kat do 73kg zlato osvaja Fran Ćubranić iz DK Metalac,ispred klupskog kolege Ivana Novka i trećeplasiranog Luke Mršo iz KDU"OSIJEK.u kat do 81kg zasluzeno najbolji je bio Nikola Todorović iz KDU Vukovar, ispred drugoplasiranog Antonya Krišta iz DK Slavonija, I trećeplasiranog Denija Kovačevića iz KDU Split.kat do 89kg donijela su tri zlata za Ensara Musića iz KDU Split, dok  je  na drugom mjestu ostao Josip Gložinić iz DK Metalac, I na trećem mjestu Sven Kroflin iz DK Slavonija. 
Još jedna zanimljiva borba odvijala se u kat do 96kg,Josip Miloš iz KDU Split osvaja naslov nakon šta je zaostajao 8kg u disciplini trzaj,dok drugoplasirani završava Karlo Stanić iz DK Metalac I trećeplasirani Venci Longin iz DK Zadar.u kat do 102kg pobjedu odnosi Luka Perko iz Dk Metalac,ispred Ivana Biočića iz Dk Slavonija i Tea Tomljanovića iz DK Metalac.
U 109kg još jedna zanimljiva borba u kojoj kao pobijednik izlazi Fran Hasija iz KDU Osijek,ispred Dominika Gulina iz KDU Split, 
I za kraj u +109kat pobijedu zasluženo odnosi reprezentativac Križan Rajić iz KDU Split, ispred Blaža Jovića također iz Splita,dok se sa trećom pozicijom morao zadovoljiti Kristijan Bertran iz KDU Vukovar.
Najuspješniji natjecatelji po bodovima bili su Križan Rajić sa 344.1 bodom ispred Nikole Todorovića sa 344 boda i Frana Ćubranić sa 339.8 bodova.
Zanimljivo je bilo i drugog dana kad su na podij izašle žene,u kat do 45kg i do 49kg pobijedu nose sestre Dora i Tihana Majer.
U kat do 55kg sve tri medalje odlaze u Zadar,Lejla Lidjan nosi pobijedu ispred Rie Longin i Ane Zubović.
Do 59 kg pobijdu nosi Ivana Gorišek,ispred klupske kolegice Mateje Barbalić iz DK Metalac,a treće mjesto odlazi u Rječinu za Gabrielu Frlan.
U kat do 64kg Barbara Maljković iz DK Metalac sva tri zlata nosi ispred drugoplasirane Chiare Reljac KDU Rječina,I trećeplasirane Korine Lujić KDU Osijek. 
U kat do 71kg prvakinja Hrvatske postaje Ana Špac iz KDU Osijek, ispred Klare Ivoš Dk Metalac I Branimire Novšak DK Slavonija. 
U 76kat Ivona Gavran KDU Osijek,odnosi pobijedu,ispred Petre Šarić Dk Metalac, I Marine Šegvić KDU Split. 
Katarina Matković iz Dk Metalac nosi titulu u kat do 81kg ispred  Tea Pervan iz DK Kvarner.
U kat do 87kg Lea Rac KDU Rječina osvaja titulu ispred Marije  Dobrošević iz DK Slavonija, a u kat +87 kg najbolja je Elena Balaž DK Slavonija,ispred Lane Žeželić iz KDU Rječina.
Najbolje djevojke po bodovima su bile:Ivana Gorišek sa 230 bodova,na drugom mjestu je bila Barbara Maljković sa 216.2 boda,a treća Tihana Majer sa 213.7bodova.