Prošlog vienda u glavnom gradu Slovenije u Ljubljani održano je 9.izdanje KUPA Europske Unije za mlade,na kojem svake godine nastupaju i naši mladi reprezentativci.Hrvatska je u sastavu:Gabrijela Frlan(u-15),Chiara Reljac(u-17),Tanja Turukalo(u-20) kod djevojaka i David Šimac(u-15),Luka Mršo(u-17),Nikola Todorović(u-20) kod muškaraca zauzela 10.mjesto od 13 reprezentacija.
Poredak bi bio još daleko bolji da na samom startu natjecanja kod djevojaka u u-17 konkurenciji Hrvatska nije ostala bez Chiare Reljac koja je zadobila ozljedu koljena te tako nije uspjela nastupat i pridonijet važne bodove.
Najbolji u pojedinačnoj konkurenciji bio je prošlogodišnji pobjednik tada u konkurenciji kadeta u-17 NIKOLA TODOROVIĆ,koji je zauzeo 4.mjesto u konkurenciji u-20,a valja naglasiti kako mu je  ovo tek prva godina u konkurencji juniora.
Najmlađa Gabriela Frlan sa tek 13god.zauzela je 7.mjesto u konkurenciji(u-15),Tanja Turukalo 10.mjesto,a Luka Mršo i David Šimac 11.odnosno 12.mjesto u svojim dobnim skupinama.