PRVENSTVO HRVATSKE ZA  JUNIORE I KUP GRADA VUKOVARA
 
U Vukovaru je u subotu 30.travnja u organizaciji KDU "Vukovar" održano ovogodišnje Prvenstvo Hrvatske za juniore i "KUP GRADA VUKOVARA.
Najviše uspjeha imali su  očekivanju domaći natjecatelji ispred KDU "Rječine iz Dražica.
Pehare za apsolutno najuspješnije  pojedince kod  juniorki  primili su  Chiara Reljac i Nikola Todorović kod juniora, dok KDU "Vukovar" , osvaja pehare za najuspješnije ekipe u obje spolne konkurencije.
U "KUPU GRADA VUKOVARA", peharima si nagrađeni najmlađi natjecatelji Nika Veličić iz Dražica i Bruno Prokop iz Vukovara., Pehare za apsolutno treća mjesta su osvojili Nataša Dermiček i David Todorović, drugi su bili Željka Miljković i Kristijan Bertran a Pobjednici "KUPA GRADA VUKOVARA" su CHIARA RELJAC iz Dražica i NIKOLA TODOROVIĆ iz Vukovara.
Dobri uvjete i dobra organizacija  natjecanja, doprinijeli su da ni ovo natjecanje ne prođe bez novih državnih rekorda.
Za to su se pobrinuli Chiara Reljac u kategoriji do 59 kg. sa 60+75=135 kg.  i Željka Miljković do 71 kg. ,sa 64+80=144 kg. koji su u svakom svom pokušaju postavljale nove državne rekorde za mlađe uzraste.
Ova natjecanja u Vukovaru, bila su ujedno i "generalna proba" za nastup naših mladih reprezentativaca Nataši Dermiček, Nikoli Todoroviću i Davidu Todoroviću, koji  kreću  na  put  za Grčku, gdje će braniti boje Republike Hrvatske na Prvenstvu Svijeta za juniore.
Želimo im sretan put i uspješan nastup !