Naši reprezentativci vratili su se sa Svjetsko Prvenstva koje je ove godine održano u Uzbekistanskom Taškentu,na kojem su zabilježili vrlo uspješne nastupe.Nažalost prije samog polaska za Taškent jedna reprezentativka (Tihana Majer-iz DK"Slavonija)nije mogla odputovati zbog pozitivnog Covid testa,a ostatak ekipe su sačinjavali:Ivana Gorišek iz DK"Metalac" i Goran Ćetković DK"Metalac",te naš Olimpijac Amar Musić iz KDU"Split".Zbog otkazivanja nekih reprezentacija radi Covid pandemije,i promjena startnih grupa naši reprezentativci su nastupili istog dana 11.12 a prva je koja je probila led bila je Ivana Gorišek koja je nastupila u kat do 59kg.
Ivana je napravila rezultat 73kg u trzaju i 89kg u izbačaju što joj je donijelo 22.mjesto sa totalom od 162kg.Goran Ćetković je nastupio u kat do 81kg i sa rezultatom od 120kg u trzaju i 151kg u izbačaju zauzeo 20.mjesto i totalom od 271kg.Amar Musić također je nastupio u kategoriji do 81kg te je sa rezultatom od 130kg u trzaju i 155kg u izbačaju zauzeo 19.mjesto i totalom od 285kg.
S ovime naši reprezentativci su završili vrlo uspješnu kalendarsku godinu koja je zbog Covid mjera bila prepuna raspleta,te naše reprezentative očekuje zasluženi odmor te  odma nakon nove godine kreću sa novim izazovima i novim natjecanjima.

Čestitke svim natjecateljima,trenerima i njihovom vodstvu.