Milivoj Bebić, proslavljeni hrvatski vaterpolist, trostruki najbolji svjetski vaterpolist, uvršten u kuću slavnih također je sa zanimanjem pratio sportski spektakl u svom gradu

 

 "Pa moram priznati da sam od samoga početka, znači od nedjelje i otvaranja svaki dan prisutan u dvorani, više ili manje, ali sa zanimanjem pratim i mislim da je jedno fenomenalno organizirano natjecanje, mislim da moramo pohvaliti zaista Damijana Krkleca, Jakšu Ivaniševića i Boška Čavku, koji su vjerojatno taj naš splitski trojac, povukli veliki dio ove organizacije i sve ukupno, zaista sam oduševljen, bez greške. Zavolio sam još više dizanje utega, a volio sam ovaj sport i prije.

 

 A što kažete na ideju da se Split kandidira za Svjetsko prvenstvo u dizanju utega?

 

 "Pa zašto ne, fenomenalno, mislim ako se organizira Europsko prvenstvo, ništa posebno, ništa više zahtjevnije nije svjetsko. Možda koja reprezentacije više, ali mislim da imamo fenomenalnu infrastrukturu, da smo stvorili uvjete, ljudi su pokazali ovom organizacijom da su u stanju organizirati sve na najvišoj razini i ponavljam još jednom zašto ne, dapače.